Välkommen till
Sandviks Marina!

Motorer & motorbyte

Kom in till oss om du funderar på motorbyte!

Vi har ett brett samarbete med leverantörer av både inom och utombordsmotorer så vi kan hjälpa dig att hitta just den motor som passar dig och du får ett kostnadsförslag på motor och installation.

Om du har en äldre motor som behöver renoveras så hjälper vi dig naturligtvis även med detta!

Visste du att vi även tar gamla motorer i inbyte? Kontakta oss och berätta vad du behöver eller se vilka motorer och båtar vi säljer just nu.

Båtmotorer

Selva utombordare

Selva Marine är en italiensk båtmotortillverkare med svenskt huvudkontor i Göteborg. Företaget har funnits sedan 1948 och producerar bland annat båtmotorer för viktiga insatser till havs, som kustbevakning och försvar. Utombordarna från Selva Marine går att hitta i deras senaste katalog för utombordarmotorer på webbplatsen.

Volvo utombordare

På Volvo Pentas webbplats finner du motorguiden för dig som vill få reda på vilken motor som passar din båt. En ny båtmotor kan ge dig ett tystare, renare, snabbare, enklare och bekvämare båtliv – samtidigt som värdet på båten ökar. Besök Volvo Pentas sida om motorbyte.

Solé Dieselmotorer

Nästan alla mindre motorer (under 100hk) är baserade på båtmotorer från Mitsubishi. Dessa kallas för Solé Diesel och går från minsta MINI-17 på 635 cc till SM-105 med driftsäkra 4996 cc. På Solés officiella webbplats finner ni en lista på fler av deras båtmotorer.